Acer bekräftar prissättning för Bonkers Predator 21X Gaming Notebook

Acer bekräftar prissättning för Bonkers Predator 21X Gaming Notebook

acerpredator_21_x_gx21-71_leftfacing_eyetrackinglights_gameonscreen_numb
Acer visade först upp sin Predator 21X-speldator i augusti förra året. Företaget hävdade med rätta att det var den första bärbara datorn som hade en 21 tums böjd skärm. Om det inte räckte lyckades företaget på något sätt klämma in två NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU: er inuti. På CES 2017 bekräftar Acer äntligen prissättning och tillgänglighet för den här bärbara datorn, som är helt bonkers och i en egen liga.

Det säger sig självt att Acer inte kommer att sälja många enheter av den här produkten. Predator 21X är tänkt att vara mer ett bevis på vad Acer kan uppnå och med tanke på sin prislapp kommer Acer bara att göra varje Predator 21X anteckningsbok att beställa.

Acer Predator 21X-bärbar dator drivs av en överklockbar 7: e generationens Intel Core i7-7820HK-processor i kombination med 64 GB DDR4-2400 RAM och upp till fyra 512 GB SSD-enheter i en RAID 0-konfiguration samt en 7200 RPM-hårddisk med upp till 2 TB lagringsutrymme.

Ytterligare funktioner inkluderar ett 4,2 ljudsystem, mekaniskt tangentbord, Tobii ögonspårning, SD-kortplats, en numpad som kan vändas till en pekplatta och till och med ett fönster som visar upp en av de fem kylfläktarna.

Prissättningen för Acer Predator 21X-anteckningsboken börjar vid en ögonvattnande $ 8,999. Den kan köpas från och med nästa månad.

Arkiverat i datorer. Läs mer om Acer, CES, CES 2017 och bärbara datorer.