Galaxy S2-skal – Injicera lite färg

Galaxy S2-skal - Injicera lite färg

Samsung Galaxy S2 är överlägset en av de snyggaste och mest populära telefonerna på marknaden. Det enda problemet är dock att de flesta av Samsung Galaxy s ii-tillbehör som släpps är svarta, så det finns inte många tillbehör för dem som gillar att lägga lite färg till sina telefoner.

Tack och lov har Samsung släppt en ny serie äkta Samsung Galaxy S2 skal i tre olika färger: blå, rosa och röd.

Äkta Samsung Mesh Galaxy S2 Skal

Vad som gör att dessa Samsung Galaxy S2-skal skiljer sig från andra är inte bara deras snygga design utan också det faktum att initiativdesignen faktiskt hjälper telefonen att fungera smidigt. Hur det gör detta är genom att ge värmeventilation genom nätets hål, hålla handenheten svalare och gå längre.

Varje mesh Samsung Galaxy S2-fodral ger tufft skydd mot repor och repor, utan att kompromissa med handenhetens snygga utseende. För att enkelt fästa och ta bort Galaxy S2-fodralet snäpps bara av och på; vilket betyder att de som gillar att injicera färg i handenheten ofta kan växla mellan fall.

Eftersom äkta Samsung Galaxy S2 skal har gjorts speciellt för S2, kan du vara säker på att den innehåller alla relevanta utskärningar för funktionerna för att hålla handenheten fullt fungerande hela tiden. Ett Galaxy S2-skärmskydd rekommenderas dock för fullständigt skydd.

Android, Köpguider, Mobiltillbehör Galaxy s2, i9100, samsung, Samsung Galaxy S II, Samsung i9100, Samung Galaxy S2. permalänk.