News Station misstag Red Dead Redemption’s grafik för riktigt utomhus

News Station misstag Red Dead Redemption's grafik för riktigt utomhus

Grafiken i våra videospel idag blir bättre och mer realistisk, där de med en överblick lätt kan förväxlas med den riktiga saken. Det här är vad som hände med en ny station i Oregon där de skickades in på ett foto från Rockstar’s Red Dead Redemption 2 och laddade upp det med tanke på att det var riktigt.

Detta är enligt ett inlägg som delas på Reddit där bilden tydligen skickades in för att vara en del av stationens “Out & About” -segment. Fotoet publicerades sedan under det segment som vissa spelare kanske känner igen för att vara en del av spelet, även om vi inte kan säga att vi skyller på TV-stationen för som vi sa, med tanke på hur bra grafiken ser ut, lurades vi själva.

Ayeeeeeeeeee från RedDeadOnline

För att vara ännu mer rättvis har Red Dead Redemption-världen skapats för att representera en fiktiv version av Nordamerika, så även om platserna kanske inte är riktiga, kommer det sätt som de avbildas på att vara ganska realistiskt, plus det är en ganska generisk skott av träd, floder och berg, så det är inte precis en död giveaway om du inte verkligen tittade.

Hur som helst är det en rolig upptåg och det är inte första gången som en TV-station sänder bilder från videospel och tror att det kan vara riktigt.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Red Dead Redemption och Social Hit.