Nikon D760 ryktas för release 2019

Nikon D760 ryktas för release 2019

Helframade spegelfria kameror uppfattas vanligtvis som dyra, för i allmänhet är yrkesverksamma de som förmodligen kan uppskatta fullbildsensorn mer än den genomsnittliga hobbyfotografen. Men om en helskärmskamera på grundnivå är något du kanske är intresserad av, kan Nikon ha något åt ​​dig 2019.

Enligt Nikon Rumors har de hört att Nikon kan planera att lansera en ny DSLR under 2019 i form av Nikon D760. Den här kameran sägs fungera som en fullbildskamera på ingångsnivå (inget ord om hur mycket det kommer att kosta) och kommer med funktioner som 4K-video. Med tanke på att Nikon D750, föregångaren till D760, kostar nära $ 1400, föreställer vi oss att D760 inte kommer att avvika för långt från det priset.

Rapporten fortsätter också med att hävda att det kommer att finnas några fysiska designförändringar, till exempel att ISO-knappen flyttas nära slutaren, AF-ON-knappen läggs till på baksidan, men för det mesta förväntas den samma ratt AF-kontrollalternativ som Nikon D810.

Det kommer också att ske en förändring av antalet AF-poäng, men detaljerna om det är knappa vid denna tidpunkt, även om det förväntas förbättras. Ta det med ett saltkorn för tillfället, men med CP + som äger rum tidigt nästa år verkar det som om det kan vara ett bra ställe för Nikon att göra ett meddelande.

Filed in Photo-Video> Rykten. Läs mer om digitalkameror, Dslr och Nikon.