PayPals “Funds Now” kommer omedelbart att betala företag på plats

PayPals

Uppsidan av ett kontantföretag är att oavsett vilka pengar du tjänar, tjänar du det på plats. Detta är kontra att använda kreditkortsystem eller andra typer av betalningssystem där du vanligtvis måste vänta på att det ska behandlas och betalas ut till dig. Men PayPal hoppas kunna ta bort den stigma med en ny funktion som heter Funds Now.

Med Funds Now betalar PayPal i princip omedelbart företag för den försäljning de gör på plats. Enligt PayPal är ett av de största klagomålen som de har fått, särskilt från mindre företag, förseningen med att få tillgång till medel, vilket kan ta så lång tid som 21 dagar. Detta kan vara särskilt grovt för småföretag som kan behöva medlen tidigt eller snabbt.

Med Funds Now hoppas PayPal att eliminera dessa förseningar med omedelbara utbetalningar. Det finns dock en fångst och det är inte alla företag som kommer att vara berättigade till det. Till att börja med måste de ha minst 6 månaders PayPal-försäljningshistorik, en stark försäljningshistorik med framgångsrika PayPal-transaktioner och bekräftad kontoinformation, bara för en början.

Även då noterar PayPal att det inte alltid kommer att vara omedelbart heller eftersom det kan försenas när det finns misstankar om att det kan finnas ett kontoövertagande, bedräglig aktivitet eller om PayPal måste följa bestämmelser om penningtvätt eller sanktion.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Paypal.