Skaffa iOS 6s appomkopplare på iOS 8 med ClassicSwitcher-tweak

Skaffa iOS 6s appomkopplare på iOS 8 med ClassicSwitcher-tweak

iOS 7 och iOS 8 har en omdesignad app-switchar-skärm som tar upp hela skärmen och har stora förhandsvisningskort för alla program som körs. Medan många människor gillar det här nya utseendet gör andra det inte. Om du tillhör den senare kategorin av användare kan ClassicSwitcher-tweak hjälpa till. Våra långvariga läsare skulle vara bekanta med denna tweak eftersom den släpptes för ungefär ett år sedan för iOS 7. Idag fick ClassicSwitcher en större uppdatering, vilket gör den helt kompatibel med iOS 8 och iPhone 6-enheter.

ClassicSwitcher som du kan se i skärmdumparna ovan fungerar precis som appomkopplarfacket gjorde i iOS 6. Du får ikonerna för de applikationer som körs i bakgrunden och du kan komma åt musikreglagen genom att svepa mot höger sida med nästa, förhandsvisning och uppspelningsknappar.

Det finns många funktioner i denna tweak som gör det till ett måste för användare som saknar iOS 6 inklusive stöd för flera rader, öppna animationer, avsluta all funktionalitet, frihet att välja vilken Activator-gest som helst och mer. Utvecklaren säger att stöd för liggande, svep för att stänga för appar och ett alternativ för att tillåta användaren att välja antal ikoner per rad kommer att läggas till i framtida uppdateringar.

Tweak stöder både iPhone- och iPad-enheter. Du kan ladda ner den från Cydia för $ 0,99. Om du redan äger iOS 7-versionen kan du ladda ner den på din iOS 8-enhet gratis.