Xperia Z1 Compact batterifodral ger dig 2,4 gånger batteriets livslängd

Sony Xperia Z1 Compact Power Jacket Case 3200mAh - Black

Sony Xperia Z1 Compact Power Jacket Väska 3200mAh - Svart

Har du slut på batteri på din Xperia Z1 Compact? Vårt Power Jacket-fodral kan komma till undsättning!

Power Jacket ger extra 3200 mAh batterikraft. Med det interna 2300mAh-batteriet tittar du på massiva 5500mAh kombinerat batteri. Det är en 2,4x förbättring på lagertelefonen – en massiv förbättring som radikalt kommer att förändra dina användningsvanor (och laddning!). Låt oss se vad denna ökning betyder i verkliga termer.

GSM Arena betygsatt Z1 Compacts batteri för nästan 21 timmars 3G-samtalstid, nästan 13 timmars surfning eller 10 timmars videouppspelning. Med Power Jacket-fodralet installerat får dessa siffror en enorm boost. Du kan prata i 49 timmar, surfa på nätet i 30 timmar eller titta på hela 24 timmars video.

Med så mycket batterikraft på kranen är du fri att hålla skärmens ljusstyrka upp, slå på GPS och Bluetooth hela tiden och börja njuta av saker som gör din smartphone smart – utan besväret med att babya ditt batteri.

Naturligtvis är Power Jacket inte bara ett batteri – det är ett Xperia Z1 Compact batterifodral. Det gör den tunna telefonen lite tjockare, men den använder den bulk på ett smart sätt: för att skydda din telefon. Batteriet skyddar telefonens baksida mot skador, samtidigt som skärmen hålls tydlig och lättillgänglig. Power Jacket lägger också till ett praktiskt mediestativ, perfekt för att titta på videor och spela spel med all den nyfunna batteritiden.

Power Jacket till Sony Xperia Z1 Compact kan nu förbeställas på Mobile Fun. För att göra din beställning eller se ytterligare information, kolla in produktsidan som är länkad nedan.

Tack för att du kollade artikeln och var noga med att meddela oss vad du tycker om Power Jacket i kommentarerna nedan!